Ouders

We zijn een open school. Dat betekent o.a. dat wij het belangrijk vinden dat ouders betrokken zijn bij de ontwikkelingen bij ons op school. De school stelt een goede samenwerking tussen ouders en leerkrachten zeer op prijs. Het is o.i. ook een voorwaarde voor een goede ontwikkeling van uw kind! Ouders zijn voor ons partners in het onderwijsproces!
We verwachten dat u als ouders contact met ons zult opnemen als er opmerkingen en vragen zijn. U kunt er op rekenen dat wij dat ook zullen doen. Wederzijds vertrouwen en openheid is de basis waarop wij werken!
U bent welkom op school! Zeker op die momenten, waarop uw kind een of ander presteert en presenteert; denk aan de sportdagen, kijkmomenten n.a.v. een project of b.v. een ouderavond. Wij – en uw kind – stellen dat zeer op prijs!