WeerOpen

We zijn weer open!

Na 8 weken thuisonderwijs en een vakantie mogen we weer open! Wij zijn hele dag open voor halve klassen. Het is even wennen, want we zitten in andere opstellingen en moeten afstand houden. Ook missen we natuurlijk de rest van de klas, die nog thuis aan het werk zijn. Het is wel erg fijn om de kinderen weer te zien, samen te praten, te lachen en te leren.

Ingang

Nieuwe ingang

We hebben een nieuwe ingang! Dit betekent dat de drukte in de Carlstraat tijdens de schooltijden minder wordt en daarmee de verkeersveiligheid groter! Kinderen die met de auto gebracht worden, worden gebracht aan de Dijkstraat. Daar is een groot parkeerterrein waar ouders kunnen parkeren. Ook is er een brede stoep, zodat kinderen daar gemakkelijk kunnen uitstappen.
We hebben een schelpenpad aangelegd dat naar het groene plein loopt. Kinderen die op de fiets en te voet komen, kunnen gewoon gebruik maken van de ingang aan de Carlstraat. Kinderen die met de auto komen maken gebruik van de ingang aan de Dijkstraat.

haaientanden

Fossielenjacht

We hebben al een tijdje een mooi schelpenpad op ons groene plein. We dachten eerst dat deze vrij was van fossielen, maar nadat iemand een prachtige haaientand vond, zijn we met groep 7 direct op jacht gegaan! Binnen korte tijd hadden we een aantal prachtige haaientanden, botfragmenten van kleine zoogdieren en schelpjes gevonden! We zijn superenthousiast dat we op fossielenjacht in onze eigen ´achtertuin´ kunnen!