team

De school is weer begonnen!

Na een fijne vakantie, zijn we weer begonnen! Wat fijn om iedereen weer te zien. We genieten ervan om de klassen weer compleet te mogen ontvangen en onze klassen weer zo in te delen dat de kinderen optimaal kunnen samenwerken. De komende periode staat in het teken van elkaar leren kennen, want bekend maakt bemind. We doen dit door groepsvorming middels klas- en teambouwers vanuit coöperatief leren en de oefeningen van Kanjertraining. Tijdens deze oefeningen hebben de kinderen steeds interactie met veel klasgenoten en gaan ze met verschillende kinderen in gesprek over wie ze zijn en wat hen bezig houdt.

Ook starten we weer met nieuwe leerstof. We oefenen verder met rekenen, taal en spelling. Ook geven we begrijpend lezen en wereld oriëntatie middels co-teaching.

Ingang

Nieuwe ingang

We hebben een nieuwe ingang! Dit betekent dat de drukte in de Carlstraat tijdens de schooltijden minder wordt en daarmee de verkeersveiligheid groter! Kinderen die met de auto gebracht worden, worden gebracht aan de Dijkstraat. Daar is een groot parkeerterrein waar ouders kunnen parkeren. Ook is er een brede stoep, zodat kinderen daar gemakkelijk kunnen uitstappen.
We hebben een schelpenpad aangelegd dat naar het groene plein loopt. Kinderen die op de fiets en te voet komen, kunnen gewoon gebruik maken van de ingang aan de Carlstraat. Kinderen die met de auto komen maken gebruik van de ingang aan de Dijkstraat.

haaientanden

Fossielenjacht

We hebben al een tijdje een mooi schelpenpad op ons groene plein. We dachten eerst dat deze vrij was van fossielen, maar nadat iemand een prachtige haaientand vond, zijn we met groep 7 direct op jacht gegaan! Binnen korte tijd hadden we een aantal prachtige haaientanden, botfragmenten van kleine zoogdieren en schelpjes gevonden! We zijn superenthousiast dat we op fossielenjacht in onze eigen ´achtertuin´ kunnen!